Platform Amateur Kunst Ede

PAKe wil een ‘ontmoetingsplek’ zijn voor iedereen die houdt van kunst maken en beleven.
Bij PAKe ontmoeten organisaties en individuen elkaar die in de amateur kunst actief zijn.

PAKe brengt samen, bevordert contacten en verbindt.

PAKe werkt nauw samen met de cultuurmakelaar van Ede.

 

De PAKe-werkgroep bestaat uit de volgende leden:

Daan Overeem, Henk van Voorst, Marilu Kessel en adviseur Cultuurmakelaar Hanneke van Laar.

Toegevoegd vanuit het veld zijn:

Wilma Schepers: Amateurkunt en verbinden heeft altijd mijn interesse gehad. Ik heb bij een een aantal amateurmuziekclubs in het bestuur gezeten. Ik vind muziek maken met anderen ontzettend leuk en ik houd zowel van jazz, latin, wereldmuziek als klassiek. Ik ben gestart met klarinet, en uit nieuwsgierigheid via tenorsax naar trombone. Ik speel nu met veel plezier de trombone in Jalafusie Bigband (https://jalafusi.nl).

Lillian Jeziorski: Mijn grote passie is fotograferen. Daarnaast zing ik sinds 2005 in een Pink Floyd tributeband. Ik hou van theater, musea bezoeken en muziek. Sinds 4 jaar werk ik bij Cultura waar ik me helemaal thuis voel. 

Sonja Hartsuiker: ik geef ik vanuit mijn eigen atelier teken- en schilderlessen en geniet enorm van het tekenen en schilderen van (voornamelijk) dieren. In de lessen probeer ik een ngename sfeer te creeeren waar iedereen op  eigen tempo en eigen niveau kan leren tekenen en schilderen. Van 2007 tot 2018 heb ik als beeldend therapeut en teken- en schilderdocent in de volwassenen psychiatrie gewerkt. http://www.sonjahartsuiker.nl

Jan Bansema: coördinator Rockin' Old School (ROS), het 49+ amateur muziekproject vanuit Cultura. Daarnaast met het Nationaal Ouderen Fonds bezig het ROS concept uit te dragen op andere locaties in Nederland. Recentelijk in Wateringen en Amsterdam.Verder als docent verbonden aan Windesheim Hogeschool in Zwolle en voorzitter van het bestuur van GroenLinks afdeling Ede.
Hobbies muziek maken (gitaar, drums, zang) in een band (Greyhound Jam) en ondersteunen in maatschappelijk relevante activiteiten.

Test