VRAAG & AANBOD

Zoek je een drummer voor je band? Wil je een piano verkopen? Plaats hier dan jouw advertentie! Het moet wel te maken hebben met amateurkunst. Je kan alleen een advertentie plaatsen als je een aanbieders account hebt op deze site. Nog geen account? Maak er hier één aan.
Zimpelsat zoekt repetitie ruimte
Blaaskapel Zimpelsat is op zoek naar een repetite ruimte voor de woensdagavonden. We stellen niet veel eisen, alleen de akoestiek is erg belangrijk!We hebben een (beperkt) budget, gaan we graag over in gesprek!
Heb je of weet je ergens een ruimte, dan horen we het graag! 
Blaaskapel Zimpelsat
Muziek
Gezocht
Trompettisten gezocht
Blaaskapel Zimpelsat is op zoek naar muzikanten, en met name trompettisten zijn momenteel meer dan welkom!
We repeteren elke woensdag in de Kei (maar zijn op zoek naar een andere ruimte, zie onze andere advertentie!) en we treden 20-25 keer per jaar op. 
Iets voor jou? Neem dan contact op!Speel je iets anders (bariton, trombone, sax bijvoorbeeld) en lijkt Zimpelsat je leuk, bel of mail dan ook gewoon even, wie weet hebben we plek!
 
Blaaskapel Zimpelsat
Muziek
Gezocht
Jalafusi Big Band heeft plek voor een nieuwe tenorsaxofonist
Bij de Jalafusi Big Band in Ede komt een plek vrij voor een tenorsaxofonist. Speel je saxofoon en altijd al graag in een bigband willen spelen? Dan is dit je kans! De plek is in principe voor 2e tenor. Je moet vlot van bladmuziek kunnen lezen en een goed gevoel voor timing en ritme hebben. Soleer je graag? Dan is daar ook ruimte voor. 
Op onze website en FB-pagina is wat info te vinden voor een eerste indruk. 
Stuur bij interesse een berichtje. We kunnen dan bladmuziek toesturen en een afspraak maken om eens een repetitie mee te maken. 
Jalafusi Big Band
Muziek
Gezocht
Bestuurswerkzaamheden-Muziekvereniging Musicamare Ede
Heeft u belangstelling voor muziek en wilt u ons helpen om op bestuurlijk niveau alles in goede banen te leiden, dan zijn wij op zoek naar u.
Ons doel is jonge en oudere muzikanten op zijn of haar niveau samen te laten spelen in een orkest. Zo nodig ondersteund met een muziekopleiding op maat. We brengen niet alleen muziek, maar ook ontspanning en schenken met openbare optredens aandacht aan onze sociale omgeving.
EigenschappenVervoer benodigd
Nee


Ervaring gewenst
Nee


Onkostenvergoeding
Nee


VOG gevraagd
Nee


Rijbewijs vereist
Nee


Training/scholing
Nee


Contract
Nee


Vrijwilligersvergoeding
Nee


Muziekvereniging Musicamare
Muziek
Gezocht
KUNST-AMBASSADEURS
Kunst-Ambassadeurs gezocht voor de dorpen: Bennekom, De Klomp/Ederveen, Harskamp, Hoenderlo, Lunteren, Otterlo en Wekerom.
Een ambassadeur bevordert de culturele verbinding en communicatie tussen de dorpen, overlegt met de cultuurmakelaar en met PAKe.
Een ambassadeur houdt van kunst en van het eigen dorp, is gedreven, pro-actief, genereert ideeën en is enthousiast.
 
Interesse?Mail naar info@platformamateurkunstede.nl
 
 
Platform Amateur Kunst Ede
Overig
Gezocht
Atelier delen
Graag peil ik even de interesse voor een gedeeld atelier in Ede. De bedoeling is om samen een stichting op te zetten en daarmee een pand te huren en in te delen als atelier annex galerie. Voor wie zou dat interessant zijn? Graag mij een berichtje sturen. ik heb nu atelier aan huis maar ik mis collega's en het delen van dromen, ideeën en tips en draagkracht. Bedankt!
Fournier.exto.nl 
Rosalie Fournier
Beeldende kunst
Gezocht
Symfonieorkest Sonante
Symfonieorkest Sonante is op zoek naar extra strijkers. Daarnaast zijn er, met enige regelmaat, projectplaatsen beschikbaar voor extra hoornisten, trompettisten en trombonisten.                                      Aarzel niet en kom een keer meespelen! 
Symfonieorkest Sonante
Muziek
Gezocht
Zangers gezocht
Houd je van zingen en ben je op maandagavond beschikbaar? Kom dan eens langs op een repetitieavond en proef de sfeer.
Momenteel werken we aan de Matthäus Passion van J.S. Bach, het Stabat Mater van K. Jenkins en Israel in Egypt van G.F. Händel. 
Wij repeteren op maandagavond van 19.45 tot 21.45 uur in de Maranathakerk, Hertenlaan 37 te Lunteren. Geheel vrijblijvend kan je een aantal keren gratis meezingen en daarna kan je beslissen of je lid wil worden. Ook projectleden zijn van harte welkom.
COV Sursum Corda
Zang
Gezocht
CumQuisque
Wij zijn op zoek naar nieuwe muzikanten!
Iedereen die beginnend-gemiddeld een instrument kan bespelen is van harte welkom om eens te komen kijken, luisteren of meespelen.
https://youtu.be/VJcO1M15lU4
Iedere dinsdagavond spelen de muzikanten van CumQuisque in de school op de Oranjelaan. Wilna Sierksma is onze vrolijke, inspirerende dirigent.
Voor verdere informatie: cumquisque@hotmail.com
 
Cum Quisque
Muziek
Gezocht
Werelddansers gezocht
Wij hebben plek voor nieuwe dansers bij Garoon. Hou je van bewegen op muziek uit allerlei landen? Kom vrijblijvend bij ons meedansen. We dansen op dinsdagochtend in De Velder, Munnikenhof 17 en op donderdagavond in Het Kernhuis, Parkrand 60.
Garoon Werelddans
Dans
Gezocht
Leden gezocht
Lachen, zingen en huilen bij Smartlappenkoor "Goed Snik" uit Ede
Lachen, zingen en huilen bij het gezelligste Smartlappenkoor van Ede: Goed Snik!We zingen smartlappen van toen en nu onder begeleiding van verschillende muzikanten: met o.a. een pianist en een accordeonist. We treden vaak op in buurthuizen,zorgcentra, in de kroeg of op Smartlappenfestivals.
We repeteren op vrijdagen van 19:00-21:00 in lokaal 1.16 van Cultura in Ede.
Heeft u vragen over ons koor of lijkt het u leuk om gezellig langs te komen voor een gratis proefles? Mail ons op: smartlappenkoorgoedsnik@gmail.com
Smartlappenkoor Goed Snik
Zang
Gezocht
Muzikanten gevraagd
Wij zoeken voor onze huidige bezetting op dit moment nog mensen die de volgende instrumenten kunnen bespelen:
klarinet, bariton, trombone, trompet en flügelhorn (bugel)
Ook zijn we per heden op zoek naar een zanger voor ons orkest, een zangeres hebben we.
Onze repetitieavond is op iedere dinsdagavond in de Kei te Ede, van 19.45 uur tot 22.00 uur, onder leiding van Marc Busscher.
Egerländer Kapel Ede
Muziek
Gezocht
Aanvulling gezocht
Iedere donderdagavond wordt er van half acht tot tien uur gerepeteerd in Cultura onder leiding van Madeleine Boertje, een buitengewoon aardige, jonge en gedreven dirigent.
Op een aantal plaatsen in het orkest moet vaak gezocht worden naar ondersteuning vanuit andere orkesten. We zouden die graag bezet zien door eigen musici. Zo zijn wij op zoek naar enthousiaste slagwerkers, klarinettisten, trompettisten, een trombonist, een fagottist. Vanzelfsprekend zijn andere “stemmen” ook welkom.
Kom eens kijken,  luisteren of meespelen  op een van onze repetitieavonden om te zien of ons orkest iets voor je is. We stellen geen voorwaarden vooraf in de zin van “diploma’s” maar een redelijk niveau en liefst een beetje ervaring in het spelen in een orkest strekt tot aanbeveling
We kunnen je vooraf muziek toesturen, neem daarvoor contact op via info@hetedesorkest.nl
Het Edes Orkest
Muziek
Gezocht
Jalafusi Big Band - muzikanten / invallers
Speel je bas, drums, gitaar, piano, saxofoon, trompet of trombone en wil je op de lijst van invallers komen bij de Jalafusi Big Band of wil je geïnformeerd worden wanneer er een plek vrij komt? Neem dan contact op voor informatie en/of meld je aan met gegevens over instrument, niveau, speelervaring etc. Voor een kennismaking kan je op afspraak komen kijken of meespelen bij een repetitie. We zoeken gevorderde muzikanten die: – goed van bladmuziek kunnen lezen – affiniteit hebben met lichte muziek – goed gevoel hebben voor timing en ritme. Kan je ook soleren dan is dat mooi meegenomen, maar geen vereiste.
Jalafusi Big Band
Muziek
Gezocht
Test