VRAAG & AANBOD

Zoek je een drummer voor je band? Wil je een piano verkopen? Plaats hier dan jouw advertentie! Het moet wel te maken hebben met amateurkunst. Je kan alleen een advertentie plaatsen als je een aanbieders account hebt op deze site. Nog geen account? Maak er hier één aan.
KUNST-AMBASSADEURS
Kunst-Ambassadeurs gezocht voor de dorpen: Bennekom, De Klomp/Ederveen, Harskamp, Hoenderlo, Lunteren, Otterlo en Wekerom.
Een ambassadeur bevordert de culturele verbinding en communicatie tussen de dorpen, overlegt met de cultuurmakelaar en met PAKe.
Een ambassadeur houdt van kunst en van het eigen dorp, is gedreven, pro-actief, genereert ideeën en is enthousiast.
 
Interesse?Mail naar info@platformamateurkunstede.nl
 
 
Platform Amateur Kunst Ede
Overig
Gezocht
Kunstenaars voor wijkproject
Welke kunstenaars met een maatschappelijke visie hebben interesse om mee te werken aan out-of-the-box ideeën voor energietransitie in Edese wijken.
Interesse, meer informatie, neem contact op met Anouk Clabbers:
E: anouk.clabbers@valleienergie.nl
M: 0654793697
 
Platform Amateur Kunst Ede
Overig
Gezocht
Atelier delen
Graag peil ik even de interesse voor een gedeeld atelier in Ede. De bedoeling is om samen een stichting op te zetten en daarmee een pand te huren en in te delen als atelier annex galerie. Voor wie zou dat interessant zijn? Graag mij een berichtje sturen. ik heb nu atelier aan huis maar ik mis collega's en het delen van dromen, ideeën en tips en draagkracht. Bedankt!
Fournier.exto.nl 
Rosalie Fournier
Beeldende kunst
Gezocht
Symfonieorkest Sonante
Symfonieorkest Sonante is op zoek naar extra strijkers. Daarnaast zijn er, met enige regelmaat, projectplaatsen beschikbaar voor extra hoornisten, trompettisten en trombonisten.                                      Aarzel niet en kom een keer meespelen! 
Symfonieorkest Sonante
Muziek
Gezocht
Koperblazers gezocht!
Ter aanvulling op onze huidige bezetting zoeken wij nog enkele muzikanten die het leuk vinden om met ons mee te doen! Een trombonist en baritonist staan op ons verlanglijstje maar ook 1 of 2 trompettisten extra zouden zeker niet misstaan!
Lijkt het je wat? Neem dan gerust contact op voor meer informatie!
Blaaskapel Zimpelsat
Muziek
Gezocht
Zangers gezocht
Houd je van zingen en ben je op maandagavond beschikbaar? Kom dan eens langs op een repetitieavond en proef de sfeer.
Momenteel werken we aan de Matthäus Passion van J.S. Bach, het Stabat Mater van K. Jenkins en Israel in Egypt van G.F. Händel. 
Wij repeteren op maandagavond van 19.45 tot 21.45 uur in de Maranathakerk, Hertenlaan 37 te Lunteren. Geheel vrijblijvend kan je een aantal keren gratis meezingen en daarna kan je beslissen of je lid wil worden. Ook projectleden zijn van harte welkom.
COV Sursum Corda
Zang
Gezocht
CumQuisque
Wij zijn op zoek naar nieuwe muzikanten!
Iedereen die beginnend-gemiddeld een instrument kan bespelen is van harte welkom om eens te komen kijken, luisteren of meespelen.
https://youtu.be/VJcO1M15lU4
Iedere dinsdagavond spelen de muzikanten van CumQuisque in de school op de Oranjelaan. Wilna Sierksma is onze vrolijke, inspirerende dirigent.
Voor verdere informatie: cumquisque@hotmail.com
 
Cum Quisque
Muziek
Gezocht
Muzikanten gezocht
Speel je een instrument en lijkt het je leuk om eens bij ons te komen  meespelen, kom dan gezellig binnen lopen. 
Wij hebben nog een aantal instrumenten voor je liggen waarop je direct kan starten.
Ook overige muzikanten met eigen instrument zijn welkom!
We repeteren in het gebouw van Astrant op het Kuiperplein in Ede op woensdagsavond van 20 tot 22 uur.
Kapel Decibel
Muziek
Gezocht
Werelddansers gezocht
Wij hebben plek voor nieuwe dansers bij Garoon. Hou je van bewegen op muziek uit allerlei landen? Kom vrijblijvend bij ons meedansen. We dansen op dinsdagochtend in De Velder, Munnikenhof 17 en op donderdagavond in Het Kernhuis, Parkrand 60.
Garoon Werelddans
Dans
Gezocht
Vacature Dirigent (m/v)
Mannenkoor Voice-Male uit Bennekom is op zoek naar een nieuwe dirigent voor na de zomervakantie van dit jaar. Het mannenkoor bestaat uit gemotiveerde leden met een goede stemverhouding en heeft de ambitie om uit te breiden.
Wie zijn wij?
Het koor is laagdrempelig met een gemengd repertoire van licht klassiek tot Nederlandstalig, zoals ook te zien is op de website van het koor www.voicemale.nl.
Plezier in het zingen staat voorop. Extra Pianobegeleiding alleen bij optredens 3-4 x per jaar. Repetities zijn op dinsdagavond in het zalencentrum De Brink in Bennekom.
Wat vragen wij?
Onze voorkeur gaat uit naar een enthousiaste dirigent(e) uit de regio, met een open en stimulerende instelling en een eigen netwerk. Onze dirigent is een teamspeler en is, in overleg met de muziekcommissie, verantwoordelijk voor de keuze van het repertoire.
Wat bieden wij!
Goede voorwaarden met een stel gemotiveerde mannen die alles in het werk stellen om de koorzang aan de man te brengen en de dirigent de ruimte te geven voor ontwikkeling.
 
Mocht deze vacature je aanspreken stuur dan je sollicitatie naar secr.koorvm@gmail.com; voor meer informatie bezoek onze website www.voicemale.nl; wil je persoonlijke toelichting bel dan met Frits Mohren (voorzitter) tel 0655192079 of stuur een email naar frits.mohren@wur.nl
Mannenkoor Voice Male
Zang
Gezocht
Leden gezocht
Lachen, zingen en huilen bij Smartlappenkoor "Goed Snik" uit Ede
Lachen, zingen en huilen bij het gezelligste Smartlappenkoor van Ede: Goed Snik!We zingen smartlappen van toen en nu onder begeleiding van verschillende muzikanten: met o.a. een pianist en een accordeonist. We treden vaak op in buurthuizen,zorgcentra, in de kroeg of op Smartlappenfestivals.
We repeteren op vrijdagen van 19:00-21:00 in lokaal 1.16 van Cultura in Ede.
Heeft u vragen over ons koor of lijkt het u leuk om gezellig langs te komen voor een gratis proefles? Mail ons op: smartlappenkoorgoedsnik@gmail.com
Smartlappenkoor Goed Snik
Zang
Gezocht
Muzikanten gevraagd
Wij zoeken voor onze huidige bezetting op dit moment nog mensen die de volgende instrumenten kunnen bespelen:
klarinet, bariton, trombone, trompet en flügelhorn (bugel)
Ook zijn we per heden op zoek naar een zanger voor ons orkest, een zangeres hebben we.
Onze repetitieavond is op iedere dinsdagavond in de Kei te Ede, van 19.45 uur tot 22.00 uur, onder leiding van Marc Busscher.
Egerländer Kapel Ede
Muziek
Gezocht
Aanvulling gezocht
Iedere donderdagavond wordt er van half acht tot tien uur gerepeteerd in Cultura onder leiding van Madeleine Boertje, een buitengewoon aardige, jonge en gedreven dirigent.
Op een aantal plaatsen in het orkest moet vaak gezocht worden naar ondersteuning vanuit andere orkesten. We zouden die graag bezet zien door eigen musici. Zo zijn wij op zoek naar enthousiaste slagwerkers, klarinettisten, trompettisten, een trombonist, een fagottist. Vanzelfsprekend zijn andere “stemmen” ook welkom.
Kom eens kijken,  luisteren of meespelen  op een van onze repetitieavonden om te zien of ons orkest iets voor je is. We stellen geen voorwaarden vooraf in de zin van “diploma’s” maar een redelijk niveau en liefst een beetje ervaring in het spelen in een orkest strekt tot aanbeveling
We kunnen je vooraf muziek toesturen, neem daarvoor contact op via info@hetedesorkest.nl
Het Edes Orkest
Muziek
Gezocht
Jalafusi Big Band - muzikanten / invallers
Speel je bas, drums, gitaar, piano, saxofoon, trompet of trombone en wil je op de lijst van invallers komen bij de Jalafusi Big Band of wil je geïnformeerd worden wanneer er een plek vrij komt? Neem dan contact op voor informatie en/of meld je aan met gegevens over instrument, niveau, speelervaring etc. Voor een kennismaking kan je op afspraak komen kijken of meespelen bij een repetitie. We zoeken gevorderde muzikanten die: – goed van bladmuziek kunnen lezen – affiniteit hebben met lichte muziek – goed gevoel hebben voor timing en ritme. Kan je ook soleren dan is dat mooi meegenomen, maar geen vereiste.
Jalafusi Big Band
Muziek
Gezocht
Test