Indoor Taptoe Muziekstad Ede
01-10-2022 19:00 - 22:15 Muziek Van der Knaaphal, Ede

Op zaterdag 1 okt organiseert stichting Muziekstad Ede een taptoe in de Van der Knaaphal met een zeer gevarieerd programma aan muziek en show.

Laat u verrassen door de jeugdige klanken van Jong Irene met hun show ‘Heartbeat’ . Bewonder de energieke show van Trompeter-Showcorps Leinegarde uit Neustadt, Duitsland. Geniet van het militaire repetoire van het Nationaal Vrijwillig Artilleriekorps en laat u verrassen door Sjowklup Lutkewierum. 

Daarnaast presenteert Stichting Muziekstad Ede twee toppers van het recente Wereldmuziek Concours in Kerkrade. Tijdens deze ‘wereldkampioenschappen voor showmuziek’ in juli 2022 deden de showbands DVS uit Katwijk en Irene uit Ede namelijk mee in de absolute top. Showband Irene Ede schitterde daar met de show ‘Torn Together’ over verscheurdheid en hereniging. DVS uit Katwijk werd in Kerkrade wereldkampioen en brengt in Ede een show vol muziek uit de 4 Jaargetijden van Vivaldi. Klassieke muziek in een zeer modern jasje. 

Maar taptoe is niet alleen muziek. Er is ook heel veel te zien. Vanaf de comfortabele zitplaatsen in de sporthal heeft het publiek goed zicht op de shows. De avond wordt op traditionele wijze afgesloten met een gezamenlijke finale.

Al dit moois dus in Ede op 1 oktober. Kaartjes vanaf 4 euro p.p. via https://muziekstadede.nl/tc-events/indoor-taptoe-ede/Www.Muziekstadede.nl. Voorprogramma vanaf 19:00 uur.


Test